Služby

Opakované stretnutie

ak máte po úvodnej diagnostike
doba trvania je 1 hodina
cena služby je ‎35 €

Pre koho je určená

Máte po úvodnej diagnostike

Opakované stretnutie je pre klientov, ktorí už boli na úvodnej diagnostike. Mám teda o nich zdravotné záznamy a som zoznámená s ich zdravotným stavom.

Túto službu môžete využiť, ak sme naštartovali pravidelný proces liečby a chodíte na pravidelnú akupunktúru a kontroly. Na opakované stretnutia sa tiež môžete prihlásiť v prípade, ak sme už nejaký zdravotný problém v minulosti vyriešili ale chcete prísť s novým problémom.

Ak sme sa dlho nevideli
Ak sme sa v ambulancii nevideli viac ako dva roky, odporúčam opäť službu „prvú návštevu“, kde si preberieme zmeny, ktoré nastali v zdravotnom stave a živote za posledné 2 roky. Pri liečbe chronických problémov odporúčam návštevu najlepšie 1x za 2 týždne. Ak máte akútny problém – práve bolesť hrdla, seknuté kríže, ofuknutý krk, zápal močových ciest a pod. návštevy odporúčam cca každý druhý deň.

Čo tvorí opakované stretnutie

Zhodnotenie zdravotného stavu a progresu
Zmeny od posledného stretnutia. Vaše posuny, plnenie úloh, ktoré ste dostali na predchádzajúcom stretnutí, problémy na ktoré ste narazili.
Diagnostika

Samotná diagnostika aktuálneho zdravotného stavu a zvolená terapia.

Odporúčania

Odporúčania na užívanie doplnkov, ktoré pomôžu k rýchlejšiemu dosiahnutiu cieľa a nové úlohy na zmeny v životnom štýle

Odporúčania: Na stretnutie prídite, prosím,  bez užitia kávy, stimulačných energetických nápojov, alkoholu a drog.

Všetky uvedené prípravky komplikujú pulznú diagnostiku. Užitie vitamínov pred návštevou je, samozrejme, povolené. Užitie liekov od lekára nevyhnutné.

Terapie a služby

Od bylinkovania, poradenstva v oblasti stravovania, liečby jedlom, cez sviečkovanie, moxovanie až po klasickú čínsku medicínu vrátane akupunktúry, čínskej dietetiky a fytoterapie.